Categorieën
Lichaam

Verschil mannenscheet en vrouwenscheet

De één doet het wat bewuster dan de ander, maar scheten laten doen we allemaal. Vooral mannen hebben er vaak geen moeite mee om scheten te laten in groepsverband, vrouwen aan de andere kant gaan gebukt onder opgelegd fatsoen waarbij verwacht wordt dat ze enkel scheten laten op het toilet. En dan laten ze geen scheten maar windjes.

Hoe een scheet qua geluid het lichaam verlaat is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factor is hoe strak of slap de sluitspier is, dan is het nog de vraag met hoeveel kracht de scheet door de sluitspier geperst wordt. Andere factoren zijn de dikte van de billen, de lichaamsbeharing en de vochtigheid van de billen.

Los van deze factoren hebben vrouwen twee grote manco’s, in vergelijking met mannen produceren zij meer gas wat mogelijk als scheet het lichaam zou kunnen verlaten, daarnaast stinken vrouwenscheten meer vanwege een hogere concentratie zwavel in het vrouwenlichaam. Laat zwavel nou een belangrijk ingrediënt zijn voor stinkscheten.

Dus vrouwen zouden in theorie meer drang hebben om scheten te laten dan mannen, en dan stinken die scheten ook nog eens meer. Toch is de kans klein dat in jouw omgeving de vrouwen bekend staan als de ranzige scheetmachines, een andere belangrijke eigenschap van vrouwen is dat er een raar soort fatsoen in zit wat er voor zorgt dat ze heel kieskeurig zijn als het gaat om het moment dat ze bewust een scheet zullen laten. Een raar fatsoen, want dat hun mannelijke wederhelft te pas en te onpas een scheet laat is voor de vrouw vaak nog steeds geen stimulans om de boel te laten waaien zodra er een scheet voor ligt.

Geen enkel lichaam is hetzelfde, het is daarom lastig te zeggen hoe een mannenscheet anders klinkt dan een vrouwenscheet. Het verschil zal hem er vooral inzitten dat mannen bewuster scheten laten en bij voorkeur zo hard mogelijk, vrouwen zullen vaker scheten bewust tegenhouden, als je een vrouw een scheet hoort laten is dat vaak een scheet die ze per ongeluk ontsnapt. Dit kunnen hele flauwe korte scheten zijn. Daarnaast hebben vrouwen over het algemeen dikkere billen en minder haar rondom hun anus dan de mannen. En dan hebben vrouwen ook nog eens de pech dat het tussen dikke billen eerder zal gaan zweten dan tussen karige billetjes van de mannen. Vrouwen zijn dus in principe beter in staat om natte scheten te laten.

Al met al bestaat er geen wetenschappelijk bewijs over hoe mannenscheten qua geluid verschillen van vrouwenscheten.  Wetenschappelijk bewijs is er wel voor dat vrouwen meer scheet-gassen produceren dan mannen, en die gassen stinken in de basis ook nog eens meer dan bij de man. Vrouwen zijn in theorie dus veel beter in staat om ranzige scheetmachines te zijn, in de praktijk heeft de man deze rol zich al toegeëigend.